Banyodaki Küfler Nasıl Temizlenir - Pratik Yemekler

Column Left

19 Temmuz 2015 Pazar

Banyodaki Küfler Nasıl Temizlenir

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Banyodaki Küfler Nasıl Temizlenir
Biz bayanları en fazla rahatsız eden durumlardan birtanesi de banyodaki köşelerde oluşan küflerdir .Özellikle banyoların köşelerinde ya da duşa kabinlerin içerisinde oluşan bu küflerden nasıl kurtulacağınız konusunda bir yazı yazarak sizlere yardımcı olmak istedim.
Öncelikle yapmanız gereken şey banyoları mutlaka, her zaman kuru tutmalısınız ve bol bol havalandırmalısınız.Duş alırken çıkan buharın içeriye hapsedilmeden banyo penceresini açarak dışarıya çıkmasını sağlamalısınız.
Banyo daima kuru tutulmalı, bol bol havalandırılmalı, duş sırasında oluşan buhar içeri hapsedilmeden banyo penceresi açılmalı ve biriken buhar dışarıya çıkmalıdır. Banyo penceresinin devamlı açık kalması da küf oluşumunu engellemede büyük yarar sağlayacaktır.Banyonuzu sık sık temizleyin ,temizlikten sonra güzelce durulanmalıdır.Duşa kabinler ve küvetlerin içleri kuru tutulmalıdır.
Küf lekesini çıkarmak için:
4.5 litre su içine 1 bardak klorlu ağartıcı koyarak bir karışım hazırlayın. Banyo zeminlerini ,fayans döşeli duvarları ve diğer zeminleri bu karışım ve fırça yardımıyla ovarak küfü temizleyin. Ellerinizi korumak için su geçirmez eldiven kullanın.Kaynak:http://www.orguhobi.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
yorum